Ajándéktipp kell karácsonyra? Itt a Telex ajándékkártya!

2021. december 8. – 14:29

frissítve

Ajándéktipp kell karácsonyra? Itt a Telex ajándékkártya!

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett a Telex Shopba a szerintünk legjobb karácsonyi ajándék, a Telex ajándékkártya! Ez egy olyan vásárlási utalvány, amit 5, 10 vagy 15 ezer forintért lehet megvásárolni, és arra jó, hogy a boltunkban kapható egyéb termékeket megvegye vele az ember.

A Telex ajándékkártya egy digitális termék, vagyis nem jár hozzá fizikai kártya, a megvásárlás után egy kódot küldünk ki e-mailben, amit aztán a vásárlás során lehet használni. A digitális termékek nagy előnye, hogy nem terheljük fölöslegesen a környezetet műanyagokkal, amiket aztán úgyis eldobálunk.

Ráadásul ezekkel a kártyákkal olyan termékeket lehet megvásárolni, amikkel egyben a Telex működését is lehet támogatni. Szóval csak előnyei vannak!

A kártyákat a vásárlást követően 12 hónapon keresztül lehet felhasználni, egy vásárláshoz akár több kártyát is lehet használni, illetve egy kártya használható több vásárláshoz is, addig, ameddig van rajta még fedezet. A kártyák vételára az utolsó forintig levásárolható, úgyhogy ha van bárki, akinek szívesen adnál valamit a shopunkból, de nem tudod, hogy pontosan mit, akkor a legjobb megoldás, ha ajándékkártyát veszel neki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!