Megérkezett a füzet a webshopba, meg egy fontos új funkció is!

2021. október 21. – 10:23

frissítve

Megérkezett a füzet a webshopba, meg egy fontos új funkció is!
Fotó: Szombat Éva / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Múlt héten indítottuk el a webshopunkat, és nagy örömünkre úgy néz ki, hogy ti is legalább annyira szeretitek mint mi.

Ez azzal is járt, hogy néhány termékünk nagyon gyorsan elfogyott. A legnépszerűbb termékekből pár darabot még fel tudtunk rakni a kiürült virtuális polcainkra. Közben pedig elkezdtünk már azon dolgozni, hogy mihamarabb teljesen fel tudjuk tölteni a készleteinket.

Új termékek!

A legnépszerűbb termékekből (mintától függetlenül jellemzően a zöld és fekete pólók) tervezünk egy teljes újranyomást, utána viszont a kezdőkollekciók nem lesznek már elérhetőek csak a készlet erejéig.

De természetesen dolgozunk már az új kollekció elemein is, azok is legalább ennyire menők lesznek, mint ezek a mostaniak.

Többen kérdeztétek, hogy mi a helyzet a beígért füzetekkel. Örömmel jelentjük, hogy ezek is megérkeztek! Élőben még annál is jobbak, mint amilyennek képzeltük őket!

Új funkció!

Végül pedig egy hasznos új funkcióra is felhívnánk a figyelmet. Most már fel tudtok iratkozni készletértesítőre, ami azt jelenti, hogy ha egy termék nincs készleten, de megadjátok a e-mail-címeteket, akkor küldünk rá értesítést, amikor a kiválasztott termék újra elérhetővé válik (amennyiben az adott kollekcióból még várható újabb utánrendelés).

A funkció használatát különösen ajánljuk azoknak, akik a nagyon gyorsan fogyó, nagyon népszerű termékeket szeretnék megkaparintani.

Jó válogatást, irány a bolt!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!