Hivatalos: 450 ezernél több felhasználó és 3,8 millió oldalletöltés a Telexen az amerikai választás másnapján

Legfontosabb

2020. november 5. – 15:30

frissítve

Hivatalos: 450 ezernél több felhasználó és 3,8 millió oldalletöltés a Telexen az amerikai választás másnapján

Másolás

Vágólapra másolva

A Telex indulása után pontosan egy hónappal, 2020. november 2-án kezdődött el az oldal auditált látogatottság-mérése az online médiában szabványként elfogadott DKT/Gemius rendszerben. Egyelőre tehát három nap adatai állnak rendelkezésünkre, ebből nagy trendekre vonatkozó következtetéseket persze lehetetlen levonni, mégsem érdektelen, hogy támogatóink által finanszírozott, szinte múlt nélküli oldalunkkal hol kezdtünk a versenyben.

2-án, hétfőn, 340 476 magyarországi felhasználó olvasta a Telex híreit, másnapra, az amerikai elnökválasztás és Orbán Viktor járványellenes intézkedésekről szóló bejelentése napjára ez 420 444-re nőtt. 4-én aztán ennél is több, 467 228 felhasználó kereste fel a Telexet. (Az úgynevezett általános híroldalak között egyébként csak kettő volt, amelyikre 4-én is többen voltak kíváncsiak, mint az előző napon; a másik, hasonló növekedést produkáló oldal a 444 volt. A toplistát aznap a 24.hu vezette 1 010 684 látogatóval.)

Elég dinamikusan nőttek az oldalletöltési számaink is (azaz, hogy hány kattintás zajlott az oldalon).

Hétfőn 1,9, kedden 2,7, szerdán 3,8 millió oldalt néztek meg felhasználóink,

ezzel szerdán a 4. helyen voltunk az általános híroldalak között. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy az egy felhasználó által az oldalon eltöltött időt illetően (szerdán ez 11 perc fölött volt, ami kiemelkedőnek számít), csak az Index van a Telex előtt. A Telex címlapját felkereső látogatók kedden és szerdán is többen voltak, mint ahányan az Origo nyitólapját felkeresték.

Ezek hírekben igencsak gazdag napok voltak, biztosan lesznek majd számunkra kevésbé sikeresek is. Mégis: nagyon büszkék vagyunk arra, hogy önálló, mindenféle portfólión kívüli oldalként, mindenfajta fizetett forgalomterelés (pl. Facebook-hirdetések) nélkül ilyen erősen tudtunk kezdeni. Az oldalon eltöltött idő hossza, az egy felhasználóra jutó oldal-megtekintések magas száma és a címlap nagy forgalma azt igazolja, hogy igazunk volt abban, hogy szükség van a független, korrekt és kíváncsi Telexre. Köszönjük támogatóinknak, hogy mindezt lehetővé tették, és köszönjük mindenkinek, aki olvassa a cikkeinket, nézi képeinket és videóinkat!

Itt van például az a videónk, amit egy hónapos működésünk alkalmából készítettünk:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!