Magyar Nemzet: Lélegeztetőgépre kellett tenni Csollány Szilveszter olimpiai bajnokot

2021. december 6. – 18:52

Másolás

Vágólapra másolva

Lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász – írta hétfőn a Magyar Nemzet. A lap szerint az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult sportolót koronavírus-fertőzés szövődményeivel ápolják egy budapesti kórház intenzív osztályán.

A lap azt írja, hogy még november 23-án kérték fel interjúra telefonon Csollány Szilvesztert, aki akkor azt mondta, hogy örömmel áll a Magyar Nemzet rendelkezésére, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik. Múlt hétfőn már csak sms-ben reagált a lap megkeresésére, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. Kedden pedig már nem is válaszolt, később kiderült, hogy súlyos állapotban van kórházban. Először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

Csollány Szilveszter az utóbbi időben, megbetegedése előtt edzőként dolgozott Ausztriában, Facebook-oldalán többször is Covid-szkeptikus tartalmakat osztott meg.

A Magyar Nemzet értesülését a Blikknek a sportoló környezetéből többen is megerősítették; egyik ismerőse azt mondta:

Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj. Bő egy héttel ezelőtt aztán súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Mást egyelőre nem tehetünk, mint imádkozunk azért, hogy jobban legyen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!