Nicole Kidman kedvéért egy kicsit lazítottak a szigorú karanténszabályokon Hongkongban

2021. augusztus 19. – 23:35

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Amazon és Nicole Kidman kedvéért egy kicsit lazítottak a szigorú hongkongi karanténszabályokon. Az Oscar-díjas ausztrál–amerikai színész mentességet kapott a helyi hatóságoktól, így nem kellett több napot egy karanténszállodában töltenie, hanem szabadon forgathatott az országban – írja a CNN.

Csütörtökön a helyi hatóságok megerősítették, hogy különleges mentességet adtak Nicole Kidmannek, aki augusztus 12-én Sydney-ből repült Hongkongba egy magángéppel. A jelenlegi szabályok szerint ha valaki Ausztráliából Hongkongba utazik, akkor az érkezése után legalább egy hétre karanténszállodába kell vonulnia a saját költségén, még akkor is, ha egyébként már be van oltva a koronavírus ellen.

Ugyanakkor több helyi lap is beszámolt arról, hogy Kidman az érkezése után pár nappal már „szabadon” mászkált a városállamban. Ezen több hongkongi is felháborodott, a kormány pedig közleményben ismerte el, hogy külön engedélyt adtak neki. Indoklásuk szerint ez a kivételezés „elősegíti a hongkongi gazdaság növekedését”.

Kidman a „The Expats” (A külföldiek) című sorozatot fogatása miatt tartózkodik Honkongban. A sorozat Janice Y. K. Lee hongkongi származású író „The Expatriates” című regényének adaptációja lesz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!