Műtüdőre tették Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselőt

2021. március 19. – 12:57

Másolás

Vágólapra másolva

Bányai Gábor, Kiskunhalas és térsége fideszes országgyűlési képviselője februárban került koronavírus-fertőzés miatt kórházba, majd február 24-én került a fertőzés miatt lélegeztetőgépre. Egy héttel ezelőtt a családja azt írta a képviselő Facebook-oldalán, hogy Bányai Gábor állapota súlyosan kritikusra fordult, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják.

A család pénteken újabb közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy a képviselő

„állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, mely – az első napok válságos állapota után – elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét!”

A beavatkozáshoz Bányai Gábort a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházból át kellett szállítani Szegedre, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen ápolják.

Korábban azt írta, hogy élete legnagyobb megpróbáltatását éli át, ennyire beteg még sosem volt, de fel fog épülni. Arra buzdította az embereket, hogy oltassák be magukat, amint lehetőségük van rá.

Az 52 éves Bányai 2006 óta tagja az Országgyűlésnek, négyszer választották képviselővé Bács-Kiskun megyei egyéni körzetében. A vállalkozásfejlesztési bizottság tagja és alelnöke.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!