Annyi fertőzött lett, hogy ideiglenesen bezárták az FKF Csillaghegyi úti telepét

2021. február 15. – 15:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy olvasónk információi szerint be kellett zárni a Fővárosi Közterület-fenntartó III. kerületi, Csillaghegyi úti telepét, mivel annyi Covid-fertőzött van a dolgozók között. Rákérdeztünk, és az FKF megerősítette az információt. Mint válaszukban írták, sajnos munkatársaik között is rendszeresen előfordulnak koronavírus-megbetegedések.

„A Csillaghegyi üzem működését az ott tapasztalt megbetegedések száma miatt átmeneti intézkedés részeként ideiglenesen 2-3 napra, fertőtlenítés miatt felfüggesztette”.

Közlésük szerint a fertőtlenítés jelenleg is zajlik, az intézkedés megelőzési célú, hogy elejét vegye esetleges további megbetegedéseknek. A fertőtlenítés befejezését, valamint az ott dolgozó kollégák tesztelését követően – amelyhez a Fővárosi Önkormányzattól kaptak teszteket – munkatársaik ismételten visszatérhetnek az üzembe.

A Csillaghegyi úti üzemből indulnak többek között Budapestre az útszóró kocsik és a hókotrók. Az érintett üzem feladatait ideiglenesen az FKF többi köztisztasági üzeme vette át.

„A társaság mindent elkövet, hogy ezen időszakból a Budapesten közlekedők semmilyen változást ne észleljenek, ebben az elkövetkező napokban várható kedvező időjárás is segítséget jelent.”

Mint mi is megírtuk, szerdán felmelegedés kezdődik, napközben akár 10 fok is lehet.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!