Annyi fertőzött lett, hogy ideiglenesen bezárták az FKF Csillaghegyi úti telepét

2021. február 15. – 15:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy olvasónk információi szerint be kellett zárni a Fővárosi Közterület-fenntartó III. kerületi, Csillaghegyi úti telepét, mivel annyi Covid-fertőzött van a dolgozók között. Rákérdeztünk, és az FKF megerősítette az információt. Mint válaszukban írták, sajnos munkatársaik között is rendszeresen előfordulnak koronavírus-megbetegedések.

„A Csillaghegyi üzem működését az ott tapasztalt megbetegedések száma miatt átmeneti intézkedés részeként ideiglenesen 2-3 napra, fertőtlenítés miatt felfüggesztette”.

Közlésük szerint a fertőtlenítés jelenleg is zajlik, az intézkedés megelőzési célú, hogy elejét vegye esetleges további megbetegedéseknek. A fertőtlenítés befejezését, valamint az ott dolgozó kollégák tesztelését követően – amelyhez a Fővárosi Önkormányzattól kaptak teszteket – munkatársaik ismételten visszatérhetnek az üzembe.

A Csillaghegyi úti üzemből indulnak többek között Budapestre az útszóró kocsik és a hókotrók. Az érintett üzem feladatait ideiglenesen az FKF többi köztisztasági üzeme vette át.

„A társaság mindent elkövet, hogy ezen időszakból a Budapesten közlekedők semmilyen változást ne észleljenek, ebben az elkövetkező napokban várható kedvező időjárás is segítséget jelent.”

Mint mi is megírtuk, szerdán felmelegedés kezdődik, napközben akár 10 fok is lehet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!