Bill Gates nem érti, hogy lett ő a koronavírusos összeesküvés-elméletek főszereplője

2021. január 27. – 15:23

Másolás

Vágólapra másolva

Ha valaki az elmúlt másfél évben járt az interneten, az nyilván találkozott már azokkal az összeesküvés-elméletekkel, melyek szerint a Microsoft alapítójaként ismert Bill Gates áll a koronavírus-járvány mögött. Egy friss interjú alapján Gates nem igazán érti, hogy honnan jött a gondolat, hogy a vakcinába helyezett windowsos mikrochipekkel akarja átvenni az uralmat az emberek fölött, de állítása szerint szeretné megérteni a dolgot – írja a Reuters.

Gates szerint az őt, illetve az amerikai fővirológus Anthony Faucit magába foglaló elméletek garmadája valószínűleg a járvány félelmetes természetének, illetve a közösségi média felemelkedésének köszönhető. Mint mondta, korábban valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy ők ketten lesznek a főszereplői az ilyen teóriáknak, ő maga is meglepődött ettől, és reméli, hogy hamarosan megszűnik az egész.

A Microsoft társalapítóját gyakorlatilag már tavaly év eleje óta vádolták azzal, hogy valamilyen módon ő áll a koronavírus mögött, dacára annak, hogy alapítványán keresztül legalább 1,75 milliárd dollárt költött el a járvány visszaszorítására. Az elméletek között többek közt az is szerepel, hogy Fauci és Gates azért hozták létre a vírust, hogy irányíthassák az embereket, hogy meg akarnak gazdagodni ebből, de még az is felmerült, hogy a vakcinákkal nyomkövetős mikrochipeket akarnak ültetni az emberekbe.

Gates állítása szerint nehezen hiszi el, hogy van, aki ezt komolyan gondolja, de szerinte a következő időszakban mindent meg kell tenni azért, hogy megérthessük, hogyan hatott ez az emberekre, és mit lehetett volna tenni, hogy elkerüljük a helyzetet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!