A pedagógiai szakszolgálatnál dolgozóknak is jár a heti koronavírusteszt

2020. november 17. – 09:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A pedagógiai szakszolgálatnál dolgozókra is vonatkozik a heti rendszerességű koronavírus-tesztelés – közölte Novák Katalon családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden Facebook-oldalán, írja az MTI.

A videó szerint a kormány a pedagógiai szakszolgálati feladatot ellátó Korai Fejlesztő Központba látogatott el a koraszülöttek világnapja alkalmából, ahol az intézmény igazgatójával, Czeizel Barbarával beszélgetett. Az igazgató elmondta: mivel leginkább 2-3 év alatti gyermekekkel foglalkoznak, a veszélyhelyzet idején, amíg csak lehet, fogadja a gyerekeket a központ. Emiatt mind a szakembereknek, mind a szülőknek megnyugtató lenne, ha a pedagógusokhoz hasonlóan az intézményben dolgozókat is tesztelnék – tette hozzá Czeizel Barbara.

A pedagógiai szakszolgálat a szülő és a pedagógus munkáját, valamint a nevelési-oktatási intézmény feladatait segíti többi között a nevelési, gyógypedagógiai tanácsadásban, fejlesztő nevelésben, logopédiai, pszichológiai ellátásban, korai fejlesztésben.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!