Az Olimpiakosz három futballistája a korlátozások alatt mulatozott, megbüntették őket

2020. november 09. – 15:37

Másolás

Vágólapra másolva

A görög Olimpiakosz három futballistája pénzbírságot kapott, mert a koronavírus-járvány miatti országos lezárás ellenére egy athéni szállodában mulatoztak, írta az MTI.

A pireuszi klub hétfői közleménye szerint a portugál Ruben Semedót, a szerb Lazar Randelovicot és a brazil Bruno Felipét a lehető legmagasabb összegre büntették, amit az Olimpiakosz belső szabályzata enged, és a pénzt az állami fenntartású egészségügyi szolgálatnak ajánlották fel.

A belvárosi hotelben rendezett privát partin körülbelül harmincan vettek részt vasárnap este, ezzel megsértették a szombaton bevezetett és három hétig tartó országos lezárást, amely szigorúan tiltja az összejöveteleket.

A rendőrség egy 24 éves nőt letartóztatott az esemény megszervezése miatt. A kormányszóvivő szerint a parti a felelőtlen magatartás mintapéldája volt.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!