Zárt kapus lehet a Portugál Nagydíj

2020. október 17. – 13:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Már augusztusig 28 ezer jegyet adtak el a versenyhétvégére.

A portugál egészségügyi hatóság (DGS) fontolgatja, hogy a koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében engedélyezze-e nézők jelenlétét a közelgő sporteseményeken, például a jövő hétvégi Forma-1-es versenyhétvégén, írja az MTI.

Graca Freitas, a DGS vezetője elmondta, a másik mérlegelt lehetőség a nézők számának csökkentése. Hozzátette, a döntésnél figyelembe vették a régió járványügyi helyzetét, és az esemény jellegét. Az ország déli részén fekvő portimaói versenypálya igazgatója szerint a háromnapos nagydíjra már augusztusig elfogyott körülbelül 28 ezer jegy, de már akkor figyelmeztették a vásárlókat, hogy a világjárvány súlyosbodása esetén nem engedik be őket, és a belépőket visszaváltják.

Az idei Forma-1-es versenyek számát 22-ről 17-re csökkentették, és azt is csak júliusban jelentették be, hogy a portimaói pálya is házigazda lesz a mostani szezonban. Portugáliában tér vissza a VIP-vendégek számára létrehozott exkluzív Paddock Club szolgáltatás.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!