Decemberig még biztosan eredeti helyén tart nyitva a Budai Központi Kézbesítő Posta

2024. szeptember 11. – 11:35

Másolás

Vágólapra másolva

Csak 2024. decemberben jár le a bérleti szerződése a Budai Központi Kézbesítő Postának helyet biztosító Városmajor utca 35-37. szám alatti ingatlannak, addig pedig a posta változatlanul nyitva tart, nem zárt be – közölte honlapján a Magyar Posta. A vállalat a keddi hírekre reagált, melyek szerint bezárt a XII. kerületi Városmajor utcában található Budai Központi Kézbesítő Posta, az épületet a Schmidt Mária családjának tulajdonában lévő Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) fogja átépíteni.

A honlapon azt írják, hogy az ügyfelek a postai szolgáltatásokat (levél, csekk, csomagfeladás stb.) változatlan módon tudják igénybe venni, továbbá az érkező levelek, csomagok, nyugdíjak és egyéb ellátások kézbesítésében sincs változás.

A posta későbbi elhelyezésévek kapcsolatosan a „bérbeadóval a tárgyalások folyamatban vannak, melynek eredményétől függetlenül a Magyar Posta Zrt. biztosítani fogja szolgáltatási kötelezettségeit az érintett kerületekben.”

A tárgyalások után a letéti küldeményeket a legközelebbi postán lehet majd átvenni. Hozzátették, hogyha az ügyfeleket érintő változás történik a posta működésében, arról időben tájékoztatni fogják az érintett kerületek önkormányzatait és az ott élőket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!