Navkutyabeszerzes@nav.gov.hu – kutyavásárt tart az adóhivatal

2024. július 31. – 16:22

Navkutyabeszerzes@nav.gov.hu – kutyavásárt tart az adóhivatal
Keresőkutya bemutatója a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) legeredményesebb szolgálati kutyáinak díjazásán a NAV kutyakiképző központjában 2022. június 14-én – Fotó: Kovács Attila/MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. A 10 és 36 hónap közötti, kifogástalan egészségi állapotú kutyák gazdái szeptember elsejéig, a navkutyabeszerzes@nav.gov.hu e-mail-címre küldhetnek előzetes ajánlatot a kutyavásárra, írja az MTI.

A kiképzők ivartól és fajtától függetlenül, oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, mikrochippel ellátott kutyákat várnak. A keresőkutya-kiképzésre alkalmasnak talált ebek 21 napos próbaidőn vesznek részt. Érvényes ajánlatot csak olyan kutyatulajdonos tehet, akinek van az élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszer adatbázisban szereplő egyedi, úgynevezett FELIR-azonosítója.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is. A hivatal ez alapján veszi fel a kapcsolatot azokkal, akiktől konkrét ajánlatot kér.
A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – szeretné-e eladni. A kiírás részletes feltételei itt olvashatók.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!