A Mol egyik régi épületébe költözik a MÁV vezérigazgatósága

2024. április 11. – 18:41

A Mol egyik régi épületébe költözik a MÁV vezérigazgatósága
A MÁV Zrt. vasúti társaság jelenlegi székháza a VIII. kerületi Könyves Kálmán körút 54.-ben – Fotó: Róka László / MTVA

Másolás

Vágólapra másolva

A Mol egyik korábbi székházába költözik ideiglenesen a MÁV vezérigazgatósága, mert nem sikerült meghosszabbítaniuk a jelenlegi iroda bérleti szerződését – tudta meg a Telex.

Úgy tudjuk, hogy Lázár János minisztériuma tiltotta meg a szerződés meghosszabbítását, ezért küldtünk kérdéseket az Építési és Közlekedési Minisztériumnak. Az átmeneti irodába csak a dolgozók egyötöde fér be, így más megoldásokat is keresnek, és akinek nem jut asztal, dolgozhat otthonról.

„A szerződés lejártának tényét megerősítjük, a továbbiakról még nem kívánunk tájékoztatást adni, azt ugyanis a csoportirányítási és a támogatási területek belső, munkaszervezési kérdésének tekintjük, az utazóközönséget semmilyen módon nem érinti”

– válaszolta kérdésünkre a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Információink szerint Budafoki út 79.-be költöznek, az egykori Agrober Irodaházba, de csak addig, míg várhatóan 2027-re el nem készül az új irodapark a Mol-torony mellett. A Telex birtokába jutott információk szerint egy 15 emeletes székházat bérelnek majd. A dokumentumok szerint a cég mellett az Állami Számvevőszék, a Nemzeti Választási Iroda és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala is a Nádorkertnél épülő BudaParton bérelhet majd irodát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!