Kitalálhatta egy magyar házaspár, hogy lehet mindennap nyerni az Aldi nyereményjátékán

2024. február 8. – 04:27

Másolás

Vágólapra másolva

Minden jel arra mutat, hogy kiskaput talált az Aldi számlabeküldős nyereményjátékán egy házaspár, ezzel pedig az első öt napon minden alkalommal nyerni tudtak – derül ki a 24.hu cikkéből. A lap megkeresése után az Aldi megváltoztatta a nyereményjáték szabályait, ami arra utal, hogy a szerencsés nyertesek tényleg kihasználtak egy részletszabályt.

Január 25-én indult az Aldi számlabeküldős nyereményjátéka. Ennek lényege, hogy naponta 71-szer 10 ezer forintot sorolnak ki azok között, akik beküldik aznapi aldis számláikat.

A 24.hu egy olvasójának feltűnt, hogy az első ötnapi nyertes között mindig szerepelt vagy A. Sándor, vagy A. Sándorné. Bár azt nem lehet biztosan tudni, hogy egy házaspárról van-e szó, illetve hogy egyáltalán ugyanazokról az A. Sándorokról vagy A. Sándornékról van szó, nem túl valószínű, hogy nagyon sok azonos nevű magyar játszik mindennap az Aldinál.

Az olvasó meg is fejtette, szerinte hogy csalhatott A. Sándor és A. Sándorné: a játék első napjain nem limitálták, ki hány számlát tölthetett fel. Vagyis lehet, hogy a pár a napi bevásárlását termékenként, egyesével fizette ki a kasszánál. Így elképzelhető, hogy naponta több tucat vagy akár több száz számlát küldtek be, amivel természetesen megsokszorozták az esélyeiket.

A 24.hu megkereste ezzel kapcsolatban az Aldit. Az üzletlánc a kérdéseikre érdemben nem válaszolt, de levelük megérkezése után megváltoztatták a szabályokat, így most már fejenként és naponta csak öt számlát lehet beküldeni. A hasonló számlabeküldős akcióknál egyébként a Pennynél legalább 5000, a Tescónál legalább 10 000 forintért kell vásárolni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!