Kivezeti régi netbankját az OTP, az utalásokat is korlátozzák

2024. január 24. – 09:48

Másolás

Vágólapra másolva

Az OTPdirekt Internetbank oldalán figyelmeztetés olvasható, miszerint fokozatosan kivezetik a „régi” netbankot a lakossági ügyfeleknél.

Az oldal belépési felületén olvasható információk szerint régi OTPdirekt Internetbankból január 24-től legfeljebb napi 1 millió forint összegű átutalást lehet indítani. Ez a korlátozás egyelőre nem érinti majd a saját számlák közötti pénzmozgásokat. Az OTP azt írja, ha valaki ennél nagyobb összeget szeretne utalni, akkor azt az új OTP InternetBankból vagy az OTP MobilBankból teheti meg. Ezekhez regisztrálni kell.

A 24.hu azt írja, hogy a változtatásról már január 4-én is értesítették ügyfeleiket, az OTPdirekt postaláda üzeneteiben, amit 23-án megismételtek. Ebben a tájékoztatóban írják, hogy a bank 2020 tavaszán vezette be az új OTP internet- és mobilbankot, amit ma már mintegy 2 millió ügyfelük használ. Az új digitális szolgáltatások bevezetésével elkezdték kivezetni a korábbi digitális szolgáltatásokat a lakossági ügyfeleknél. Első lépés volt, hogy 2022 márciusában megszüntették a SmartBank mobilbanki szolgáltatást, most pedig megkezdték a régi OTPdirekt Internetbank kivezetésének előkészítését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!