Akár bruttó 1,7 milliót is kereshet az Aldinál egy regionális vezető

2023. március 24. – 16:39

Másolás

Vágólapra másolva

Aki bekerül az Aldi regionális vezetői kiképzésére, és elvégzi azt, 1,2 milliós kezdőfizetéssel indít, és még egy 3-as BMW-t is kap, amit munkaidőn kívül is felhasználhat – írja a Portfolio. Ez az áruházlánc csütörtöki toborzó eseményén, az ALDI4Excellence-en derült ki.

Kulcsár Dénes, az áruházlánc vezetője azt mondta, hogy elsősorban végzős egyetemistákat és pályakezdőket keresnek, akiknek meg kell felelniük a felvételi eljáráson, majd el kell végezniük egy kilenc hónapos képzést, ami az alapokról indít, tehát áruházi dolgozóként kezdenek. Aki elvégzi a képzést, az megkapja az említett juttatásokat, és 5-6 üzletet kell irányítania, ami nagyjából 150 dolgozóval jár. A fő feladata az, hogy biztosítsa, hogy az alá tartozó üzletek hozzák az elvárt forgalmat.

Az Aldi sajtóképviselete a Telexnek azt írta, hogy ennél van még feljebb. Az 1,2 milliós kezdőbér nem változott, de a bérezési rendszer igen.

„Ahogy más esetben is, az ALDI a lojalitást honorálja, és az ALDI-nál eltöltött évek számával magasabb bérsávba kerülnek a dolgozók – így a regionális területi vezetők is. Az elmúlt két évben több »lépcsőt« alakítottunk ki, amelyekben emeltük a béreket, így a pozícióban elérhető legmagasabb bér is emelkedett”

– írták. Az így elérhető legmagasabb bér most bruttó 1 681 667 forint.

Kulcsár az eseményen kihangsúlyozta, hogy szükség van 2-3 év tapasztalatra, mire a regionális vezetők összeszedik a szükséges tudást, de még ekkor sem pihenhetnek a babérjaikon, hanem tovább kell fejleszteniük magukat. Ebben segítheti őket az Aldi Akadémia, az áruházlánc szakmai képzéseket biztosító ága.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!