120 új pozíciót nyit meg az Aldi a Balatonnál, bruttó félmillió forintot ajánlanak

2022. május 19. – 12:56

Másolás

Vágólapra másolva

Június 1-je és augusztus 31-e között kiemelt forgalmú üzletekké nyilvánítja az Aldi 10 Balaton-környéki üzletét, illetve a gárdonyi boltját, a döntés hátterében a turisztikai szezon várható erősödése áll. Ezek az üzletek hosszabb nyitvatartással állnak majd a vevők rendelkezésére.

A kiemelt balatoni áruházakban a dolgozók létszámát is növelik: a, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keresnek bolti eladókat. Összesen kb. 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben. A jelentkezők a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak: heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forintot, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forintot kapnak havonta. A vállalat az itt dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

A kiemelt bérek az Aldi Magyarország által kínált legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, ezek az egész nyári szezonban elérhetőek lesznek a fent említett üzletekben, írja közleményében az Aldi. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi.

Emellett 2021-ben a nyár folyamán a Balaton térségben is elindul Az Aldi-termékek házhoz szállítása.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!