Orbán Ráhel után a miniszterelnök második legnagyobb lánya is kipróbálja magát az üzleti életben

2022. január 10. – 08:30

Másolás

Vágólapra másolva

Céget alapított Orbán Viktor második legnagyobb lánya, Szokira-Orbán Sára – vette észre az Mfor.

Az új vállalkozás neve Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft., és tavaly év végén, december 14-én alapította meg másodmagával Szokira-Orbán Sára. A cégbíróság január 4-én jegyezte be a céget, melynek főtevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás, de a cégkivonat szerint foglalkozhatnak „máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenységgel” és „használt cikk bolti kiskereskedelmével” is.

Szokira-Orbán Sára partnere a cégben Tajnafői Zita Diána, akiről a neten fellelhető információk alapján annyit lehet tudni, hogy korábban dolgozott a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetőjeként és a Paks II. Zrt. törzskari igazgatóságának koordinációs szakértőjeként. Mindkét nőnek ez az első vállalkozása.

Az Art Related Solutions székhelye a Pasaréti út 122–124. szám alatt található, ugyanide van bejegyezve Szokira-Orbán Sára sógora, Tiborcz István több cége is, például a BDPST Zrt. is. Tiborcz felesége, Orbán Ráhel egyébként szintén nem olyan régen bukkant fel a vállalkozók világában, 2021 nyarán Odu Store néven hozta létre első saját cégét, ami babaruha-kereskedelemmel foglalkozik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!