Foodpandára változtatja a nevét a Netpincér

2021. szeptember 7. – 19:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Októbertől nevet változtat a Netpincér házhoz szállító cég, Foodpandaként folytatják. A Netpincér Market kiszállító üzletág Panda Market lesz, ebben több száz új munkahelyet akarnak létrehozni.

A működés és az éttermek eddigi jutalékos rendszere marad, de a név megváltozik: néhány héten belül már Foodpandaként kell keresni a legnagyobb magyarországi ételkiszállítót. A névváltás mögött az anyacég, a német Delivery Hero nemzetközi stratégiája áll, amely ezzel is egységesíteni kívánja a márkát. Az applikáció is ugyanaz lesz egész Európában, külföldön is ugyanazon az appon keresztül lehet majd rendelni, mint itthon – derül ki a cég közleményéből.

Az eredetileg teljesen magyar tulajdonú Netpincért 2014-ben vásárolta fel a német Foodpanda. Ők az elmúlt években továbbvitték a magyar márkanevet azután is, hogy az anyacéget megvette a ma már 50 országban működő Delivery Hero.

A Netpincér/Foodpanda most Debrecenben terjeszkedik, az idáig Netpincér Market néven futott kiszállító üzletáguk pedig Panda Market lesz a jövőben. Erre nagyobb fejlesztést, bővítést terveznek, több száz új munkahelyet kívánnak létrehozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!