Mikrobiológiailag szennyezett tejfölt talált a Nébih, ne egye meg

2021. augusztus 30. – 16:59

Másolás

Vágólapra másolva

Több tejfölt is visszahív a forgalomból a Nébih, az Alföldi Tej több típusában is mikrobiológiai szennyeződés van. Az élelmiszerbiztonsági hatóság azt kéri, hogy az érintett tejfölöket ne fogyasszák el.

Az Alföldi Tej Kft. által gyártott tejfölöket hívnak vissza és vonnak ki a forgalomból, részben mikrobiológiai szennyezettség miatt, részben pedig mert a termékek érzékszervi elváltozást mutatnak – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az MTI-vel.

A Nébih kér mindenkit, hogy a szeptember 15. lejárati idővel rendelkező 140, 330, 850 grammos kiszerelésű, 12 százalékos MAGYAR Tejfölt, a 175 grammos, 12 százalékos S-BUDGET Tejfölt és a 850 grammos, 20 százalékos KOKÁRDÁS MAGYAR Tejfölt, valamint a 140 grammos, 12 százalékos Mesés tejfölt ne fogyasszák el.

A szeptember 16-28. között lejáró termékek közül problémás az ANNI PANNI Tejföl, a MILFINA Tejföl, a RISKA Tejföl, az ENJOY FREE laktózmentes Tejföl, a SPAR FREE FORM Tejföl, a MESÉS Tejföl, a MAGYAR Tejföl, az S-BUDGET Tejföl, a SISSY Tejföl, a KOKÁRDÁS MAGYAR Tejföl, az ARO Tejföl, az M. ANNI PANNI Tejföl, a RISKA SÉF Tejföl, az M. KALOCSAI Tejföl és a PRIVÁT Tejföl.

Kövess minket Facebookon is!