72 óra használatig ingyenesek lesznek a CupRevolution poharai az év végétől

2022. szeptember 14. – 14:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kiváltástól számítva 72 óráig ingyenesek lesznek a CupRevolution repoharai az év végétől kezdődően azoknak a vendégeknek, akik letöltik a cég RevoToken nevű applikációját – derül ki a CupRevolution sajtóközleményéből, amelyet a Telex is megkapott. A cég az utóbbi hónapokban kritikák kereszttüzébe került, amiért repoharaik után nem adnak vissza pénzt, csak egy tokent, amely később másik pohárra cserélhető.

Bár a cég szerint az eddigi rendszer is jó volt, amelynek részeként egyszer kell csak megvenni a repoharakat, később bárhányszor újra lehet használni azokat a token segítségével, sokan életszerűtlennek tartották ezt a megoldást. A kritikusok szerint ugyanis nem lehet elvárni senkitől, hogy egy műanyag tokennel a pénztárcájában járjon szórakozni, főleg, hogy sok hely külön, saját tokent használ, ami nem beváltható cuprevolutionös érmére.

A tokenek ellen egy ponton Facebook-csoport is alakult, a CupRevolution vezetői közül pedig többen is belkeveredtek a tokenellenes aktivistákkal vívott online adok-kapokba. A cég végül múlt héten jelentett be egy eseményt, amelynek keretében szeptember 14-én szerdán és 15-én csütörtökön a budapesti Deák téren tokenért és sörért cserébe átvesznek minden repoharat, olyat is, amit más cég gyártott.

Ezzel párhuzamosan egy sajtótájékoztatón azt is bejelentették, amiről Maros Róbert, a cég egyik tulajdonosa augusztusban már beszélt a Telexnek: a műanyag érmék helyett ezentúl lehet majd a RevoToken alkalmazásukon is tárolni a tokeneket. Év végétől pedig él majd a Kölcsönpohár funkció is, amelyhez bankkártyával kell regisztrálni,

„azonban a 400 forintos pohárdíj csak akkor vonódik le a számláról, ha a fogyasztó 72 órán belül nem adja le a poharat valamelyik partnernél, mindaddig a poharak használata ingyenes.”

Hogy ez a változás mennyiben lesz kielégítő a tokenek kritikusainak, a következő hónapokban fog majd kiderülni. A repoharakról, és azon belül a CupRevolution modelljéről augusztusban komplex cikkben írtunk hosszabban, amely itt olvasható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!