Sallai Roland

RSS

Két meccs, ami megmutatta, hogyan verhető Németország futballcsapata

A magyar futballválogatott sorsdöntő meccsre készül Németország ellen az Európa-bajnokságon: a jobb erőkből álló csapatot kell verni szerda este a továbbjutáshoz. Dél-Korea a 2018-as vb-n legyőzte a németeket, a macedónok pedig március végén. A védelemben és a szervezettségben bízhatunk.

Orbán: Feltankolva vágunk bele a németek ellen, lesz elég erőnk

A Lipcse védője a müncheni stadion lehetséges szivárványos festéséről is beszélt. Sallai Roland azt az érzést vinné magával Münchenbe, amikor Fiola találata tombolást váltott ki.

Szalai Ádám indíthatja be újra a magyar válogatottat az Eb-n

Csapatrészenként mutatjuk be az Európa-bajnokságra készülő magyar futballválogatottat, most a csatárok következnek. Szalai Ádám lehet az eredményesség kulcsa, de Sallai Roland sebességét is kihasználhatjuk. Vagy a paksi gólkirály lesz a hős, esetleg a visszatérő Nikolics?

Három magyar gól sem volt elég a győzelemhez a lengyelek elleni vb-selejtezőn

Fordulatos meccsel kezdte a vb-selejtezőket a magyar futballválogatott. A Lengyelország elleni találkozón a mieink játszottak jobban, ezért különösen fájdalmas a 3-3-as döntetlen, de a komoly megingások nem férnek bele olyan szintű csapat ellen, mint a sztárokkal teletűzdelt lengyel. Inkább veszítettünk két pontot, mint nyertünk egyet.

Sallai Roland a legjobb meccsét játszotta a Bundesligában, két remek gólt is szerzett

A Freiburg a magyar válogatott futballista góljaival 2-0-ra nyert a Schalke ellen.