Meghalt a férfi, akire betondarab zuhant Debrecenben

2024. október 21. – 13:19

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton meghalt az a 89 éves férfi, aki egy erkélyről lezuhanó betondarab miatt került kórházba Debrecenben – tudta meg a Haon.hu a Debreceni Egyetemtől.

„2024. október 18-án, pénteken a debreceni Holló János utcában történt baleset helyszínéről egy sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ortopédiai és Traumatológiai Klinikájára koponyasérüléssel, ahol még aznap sikeres műtéten esett át. Sérülése azonban olyan súlyos volt, hogy életét a szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni és szombat este az intenzív osztályon elhunyt”

– írta a Debreceni Egyetem a Haon.hu-nak küldött válaszában. Ahogy korábban megírtuk, a 89 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A Tényeknek egy lakó akkor azt mondta, hogy az épületben élők eddig el sem tudták képzelni, hogy a házról bármi leeshet. Egy másik lakó később már azt mondta, hogy tavaly is estek le betondarabok az épületről, de akkor nem történt ilyen súlyos baleset.

A Debreceni Rendőrkapitányság idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülményt nem állapított meg, de közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!