Kanye West volt asszisztense azt állítja, hogy a rapper elkábította és bántalmazta őt

2024. október 13. – 08:52

Másolás

Vágólapra másolva

Kanye West volt asszisztense, aki szexuális zaklatás és szerződésszegés vádjával indított pert a rapper ellen, módosította a keresetet és kibővítette azt új állításokkal, írja a Rolling Stone.

Lauren Pisciotta még egy idén nyáron beadott keresetben állította azt, hogy a sztár a munkaviszonya alatt explicit üzenetekkel bombázta őt, amelyek közül néhány pornográf videót is tartalmazott. A nő szerint 2022-ben hirtelen kirúgták, és azóta sem kapta meg az ígért végkielégítést. Kanye West viszont azt állítja, a vádak alaptalanok, sőt, a nő zsarolta őt, miután visszautasította a közeledését.

Ezt a nyári keresetet egészítette most ki Pisciotta új részletekkel: ebben a nő többek között azt állítja, hogy egy kaliforniai stúdiózás alatt West elkábította, majd szexuálisan bántalmazta őt.

A Rolling Stone által megszerzett perpapírok alapján Pisciotta azt állítja, hogy őt és egy másik művészmenedzsert is meghívták a stúdiómunkára. A dokumentumból az nem derül ki, hogy mikor, csak az, hogy a munka alatt italokat hoztak ki nekik, és azt mondták, hogy „mindenkinek innia kell, aki itt akar maradni”. A vádirat szerint Pisciotta nem tudott róla, hogy „az italban, amit adtak neki, egy be nem azonosított kábítószer is volt”. A kereset szerint ezt Kanye West utasítására megitta.

A kereset ezután kifejti azt is, hogy az ital után Pisciotta zavartnak érezte magát, „úgy érezte, nem ura a testének”. Pisciotta szerint csak évekkel később derült ki számára, hogy állítólag szexuálisan bántalmazták ezen az éjszakán: ezt a nő állítása szerint maga West árulta el neki.

Lauren Pisciotta korábban Only Fans-modellkedésből élt, 2021 és 2022 között dolgozott Westnek, kezdetben a divatcégénél, majd a személyi asszisztense lett. Az eredeti keresetben Pisciotta azt is állította, hogy a rapper maszturbált, miközben telefonon beszélt vele, egy alkalommal pedig a szeme láttára elégítette ki magát, miután „csapdába ejtette” őt a magánrepülőgépén egy privát szobában.

West jogi képviselője alaptalannak nevezte a vádakat, szerinte a nő zsarolta a sztárt, miután az visszautasította a szexuális közeledését.

Az ügyvéd szerint Pisciottát azért bocsátották el, mert nem volt képzett, és indokolatlan összegeket követelt, köztük 4 millió dolláros (közel 1,5 milliárdos) éves fizetést. West képviselője szerint Pisciotta „buján és zavartan viselkedett” és „következetesen szexuális kényszerítést alkalmazott”, hogy pénzt és anyagi javakat követeljen, köztük dizájner táskákat és egy Lamborghini autót. A rapper jogi csapata ezért viszontperli a nőt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!