Volt asszisztense szexuális zaklatással vádolja Kanye Westet, a rapper szerint a nő szexszel próbálta zsarolni

2024. június 5. – 15:08

Másolás

Vágólapra másolva

Kanye West volt asszisztense szexuális zaklatással és szerződésszegéssel vádolta meg a rappert, aki viszont azt állítja, a vádak alaptalanok, sőt, a nő zsarolta őt, miután visszautasította a közeledését - írja a BBC.

Lauren Pisciotta korábban Only Fans-modellkedésből élt, 2021 és 2022 között dolgozott Westnek, kezdetben a divatcégénél, majd a személyi asszisztense lett.

Pisciotta a beadványában azt írta, a sztár a munkaviszonya alatt explicit üzenetekkel bombázta őt, amelyek közül néhány pornográf videót is tartalmazott. A nő azt is állította, hogy a rapper maszturbált, miközben telefonon beszélt vele, egy alkalommal pedig a szeme láttára elégítette ki magát, miután „csapdába ejtette” őt a magánrepülőgépén egy privát szobában.

A nő állítása szerint 2022-ben hirtelen kirúgták, és azóta sem kapta meg az ígért végkielégítést.

West jogi képviselője alaptalannak nevezte a vádakat, szerinte a nő zsarolta a sztárt, miután az visszautasította a szexuális közeledését.

Az ügyvéd szerint Pisciottát azért bocsátották el, mert nem volt képzett, és indokolatlan összegeket követelt, köztük 4 millió dolláros (közel 1,5 milliárdos) éves fizetést. West képviselője szerint Pisciotta „buján és zavartan viselkedett” és „következetesen szexuális kényszerítést alkalmazott”, hogy pénzt és anyagi javakat követeljen, köztük dizájner táskákat és egy Lamborghini autót. A rapper jogi csapata ezért viszontperli a nőt.

Kim Kardahian 2021 februárjában erősítette meg, hogy hét év házasság után beadta a válópert. Kanye West nem sok időt pazarolt a szinglilétre, 2023 elején újra megnősült, Bianca Censori-t vette el, aki a rapper dizájn-sportcipőkkel foglalkozó cégénél, a Yeezy-nél dolgozott formatervezőként.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!