Kim Kardashian és Kanye West válnak

2021. február 19. – 22:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kim Kardashian képviselője megerősített a TMZ által megszellőztetett hírt, miszerint elválik az álompár: Kim Kardashian beadta a válópert. A szokás szerint jól értesült források azt állítják, a négy gyermeket nevelő pár viszonya jó, a válás békében és egyetértésben zajlik – írja a Variety.

És hogy mi lesz a válás után? A rapper Kanye West korábban Trumpot támogatta, de aztán úgy döntött, hogy az a legjobb, ha ő maga is elnökjelölt lesz. Mivel pár határidőt elmulasztott, végül csak 12 államban lehetett rá szavazni. 57 ezer voksot gyűjtött be a 130 millióból. Az egyik éppen a sajátja volt, amit dokumentált is a Twitteren. Az eredmény nem szegte kedvét, következő céljaként a 2024-es indulást jelölte meg. 2018-ban Kardashian egy tényleges életfogytiglanra ítélt nő ügyén felháborodva vetette be magát a börtönök kérdésébe. Beiratkozott az egyetemre jogot tanulni, hogy jogászként küzdhessen tovább a börtönreformért.

A válást nehezítheti, hogy mindkét fél a saját jogán is milliárdos, és a két vagyon közti határok elég homályosak. A Calabasasban található hatalmas családi házukat például több tízmillióból építették újjá, a telek tulajdonosa Kardashian, a házé pedig West. Kardashian válóperes ügyvédje az a Laura Wasser, aki például Angelina Jolie-t is képviselte Brad Pitt ellenében.

A válás már január elején szóba került. Hogy a két szupersztár pontosan hogyan keveredett bele az amerikai belpolitikába, és hogyan lett elege Kardashiannak férje teljesen kiszámíthatatlan viselkedéséből, arról itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!