Egy buszsofőr benézett valamit Ferihegyen, aminek az lett a vége, hogy 200 Wizz Air-utas a dubaji reptéren ragadt

2024. október 12. – 13:05

Másolás

Vágólapra másolva

Két és fél órával az indulás előtt lemondták a Wizz Air péntek esti Dubaj-Budapest járatát, így több mint 200-an rekedtek Dubajban – írja a Blikk.

A légitársaság a lapnak küldött válaszából kiderült, a Wizz Air azért is halasztotta el az utat, mert a Budapestről induló gép fel se szállt, hogy Dubajba érjen, és hogy onnan ismét Magyarországra jöjjön.

A Blikk az olvasójára hivatkozva írja, hogy Budapesten a Liszt Ferenc reptéren a beszálló, Dubajba tartó utasokat szállító busz egy másik, Tiranába induló gépnél rakott ki mindenkit. Már meg is történt a beszállás, mire a tévedésre rájöttek, majd mindenkit leszállítottak a csomagokkal együtt. Akkorra viszont az időveszteség már túl nagy volt, a pilóták munkaideje lejárt, és így végül el sem indult a gép, ami visszafelé is jött volna. Így mindkét járat utasai ott ragadtak Budapesten és Dubajban.

A Blikknek egy Dubajban ragadt utas azt írta, hogy a 21:30-ra kiírt gépről 19 órakor tájékoztatta őket a légitársaság. Azt mondták, hogy szombaton 16 órakor indul az a járat, amivel Budapestre érnek.

A légitársaság azt mondja, mindkét helyszínen szállást biztosított az utasoknak és elnézést kér a kellemetlenségért. A Blikk olvasója szerint viszont nem volt megfelelő ellátás, és nem lehetett látni, hogy mikor intézkednek az ügyükben. Ezért ő inkább a saját költségén ment szállodába.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!