A Dunába akart hajtani a gyerekeivel és le is akarta szúrni a családját egy apa Bonyhádnál, letartóztatták

2024. szeptember 30. – 13:15

Másolás

Vágólapra másolva

Zaklatta és fenyegette a családját az a 31 éves férfi, akit a Bonyhádi Járási Ügyészség indítványára a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatásba helyezett. Az ügyészség szerint az „italozó életmódot folytató” férfi hónapokon át veszekedett a feleségével, mire a nő júliusban elhagyta, de a férfi azzal fenyegette meg őt, hogy megöli, agyonvereti, elveszi tőle a közös gyerekeiket és a Dunába megy velük.

A férfi nyár óta folyamatosan zaklatta a gyerekei anyját, akit a közös házukba sem engedett be, viszont azzal is megfenyegette a nőt, hogy leszúrja a családot. A nő augusztusban beadta a válókeresetet és megelőző távoltartást kért a bíróságtól, amit a Bonyhádi Járásbíróság el is rendelt a férfival szemben 30 napra.

Közben a férfit házastárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette, valamint akadályozással elkövetett magánlaksértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, ő mégsem hagyta abba a fenyegetőzést, többször azt mondta, ha lejár a távoltartás, akkor autóval a gyerekekkel együtt belehajt a Dunába. A férfit ezért egy hónapra letartóztatta a bíróság.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!