Toroczkai: Csak a Mi Hazánk kongatja a vészharangot

2024. szeptember 30. – 14:36

Másolás

Vágólapra másolva

Toroczkai László szerint az ellenzéki képviselőkre is lehetne reagálni, de inkább Orbánéra akar reagálni, mégiscsak ő vezeti az országot 14 éve. A Mi Hazánk elnöke szerint Orbán jobban tette volna, ha más témákról beszél, mert neki a miniszterelnök által említett mindhárom témában komoly mondandója van.

Árvíz: Toroczkai szerint Orbánnak el kellett volna mondania, hogy 17 köbkilométernyi vizet kiengednek az országból, miközben történelmi aszály sújtotta idén is Magyarországot. Itt csak a Mi Hazánk kongatja a vészharangot, mondta.

Gazdaság: Toroczkai szerint alapvetően az a helyzetértékelés, hogy egy nyugati és keleti nagy tömb között kell egyensúlyozni, az helyes, de a kormány megoldása erre ezzel teljesen ellentétes. A Mi Hazánk elnöke szerint Magyarország az egész világgal szemben áll, elveszített olyan potenciális lehetőségeket is, mint például az Öböl-menti országok által kínált lehetőségek. Arról is beszélt, hogy a magyar lakosság egy évben több mint ötezer milliárd forintot költ élelmiszerre, ennek 90 százaléka az, ami nem marad az adott térségben, hanem a kereskedelmen keresztül globális nagyvállalatokhoz kerül.

A harmadik témára, a migrációra Toroczkainak nem maradt ideje.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!