Magyar Péter csütörtök reggel a közmédia vendége lesz

2024. szeptember 25. – 19:18

Másolás

Vágólapra másolva

„Vannak még csodák Ma bejelentettem, hogy október 5-én megyünk a köztelevízió elé. És mi történik? Holnap reggel 7:30-kor az M1, 7:50-kor pedig a Kossuth Rádió vendége leszek” – írta a Facebookon Magyar Péter. A politikus szerint „elvileg” azért hívták be, hogy fővárosi ügyekről kérdezzék, „de persze tudjuk, hogy az adásmenetet a Karmelitában írják” – zárta a posztot.

Magyar Péter egyszer volt eddig a közmédia vendége, a júniusi választás előtti listavezetői vitán, amit több politikai elemző szerint is kifejezetten az ő nyomására tartottak meg.

A közmédia posztunk megjelenése után kitett egy cikket a hirado.hu-ra, ezzel a címmel: Ezúttal nem hívtuk, de várjuk csütörtök reggel Magyar Pétert a közmédiába. A cikkben azt írják, hogy ezúttal pont nem Magyart hívták, hanem a Tisza fővárosi listavezetőjét, Ordas Esztert. A Tisza Pártból azonban „jelezték, hogy vagy Magyar Péter vagy senki”. A közmédia ugyanekkor emlékeztetett: korábban többször hívták kifejezetten Magyart is, például egy Orbán Balázzsal közös adásba, ő azonban akkor nemet mondott. Akárhogy is, várják Magyart csütörtökön.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!