Egy külföldi autós megpróbált elgázolni egy magyar sofőrt Csornánál, miután az kiszállt a kocsijából

2024. szeptember 22. – 14:34

Másolás

Vágólapra másolva



Ijesztő esetről számolt be a Facebookon egy nő, hogy mi történt vele és az apjával az M86-os autóúton. Úgy kezdte a beszámolóját, amit a vaol.hu vett észre, hogy egy külföldi rendszámú autó nagyon közel ment hozzájuk, emiatt megálltak, úgy gondolták, elengedik. A mögöttük jövő autó is lassított, nem előzte meg azonban őket, hanem ő is megállt, mi több, még nekik is ment.

Az apa erre kiszállt, hogy megkérdezze, mi a baj, erre a másik autós el akarta gázolni. Amikor már azt hitték, elhajtott, akkor visszafordult, és az apával együtt utazó, szintén kiszálló nőt is célba vette. A nő átugrott a szalagkorláton, eközben elveszítette a cipőjét. A külföldi autót vezető férfi a magyar autóba is megpróbált beülni, feszegette az ajtaját, de nem járt sikerrel.

Nem sokkal később, ahogy továbbhaladtak a külföldi rendszámú autó egy szalagkorlátnál füstölve megállt, a répcelaki tűzoltók ezt örökítették meg, miközben elszállították.

Az esetet természetesen jelentették a rendőrségnek. A rendőrök el is mentek a házukba, és azt mondták nekik, hogy a férfi nem volt ittas, hanem fáradtság miatt volt agresszív. A Vas Vármegyei Rendőrségnek írtunk, amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!