Az őt kereső polgárőrnek is megpróbálta eladni a lopott téliszalámit egy kecskeméti férfi

2024. szeptember 6. – 12:19

Másolás

Vágólapra másolva

14 csomag téliszalámival lépett meg egy férfi egy kecskeméti boltból még 2023 szeptemberében azután, hogy a termékeket előbb a kosarába pakolta, majd amikor a kasszánál ő következett, inkább elrohant. A Police.hu közleménye szerint a dolgozók próbálták akkor feltartóztatni a 24 éves férfit, de hiába.

Nem sokkal később egy szolgálaton kívüli polgárőr is épp a boltban járt vásárolni, és az eladók elmesélték neki a történteket. A polgárőr akkor autóba ült, hogy megkeresse a férfit: sokáig nem kellett várni, mert a bolttól nem túl messze észrevett két férfit – egyikük később próbált neki a lopott szalámikból árusítani. Akkor a polgárőr vissza akarta hívni a férfit a bolthoz, ám az elsőre inkább elmenekült, csak utána fogták el.

Két héttel később a 24 éves férfi ismét a rendőrségen kötött ki: akkor társával egy lakatlan ingatlanból vittek el több százezer forint értékben holmikat: gázkazánokat, mosógépet, csaptelepeket, lámpát, mobilklímát, valamint mikrót. Társát még a helyszín közelében elkapták, őt pár nappal később vették őrizetbe a nyomozók. A fiatalabb férfinak több lopás is volt a rovásán, drogériákból és több üzletből is fizetés nélkül távozott. A rendőrök az ügyekben most zárták le a nyomozást, az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!