Leégett a miskolctapolcai Barlangfürdő egyik épületének tetőszerkezete

2024. szeptember 6. – 20:53

Leégett a miskolctapolcai Barlangfürdő egyik épületének tetőszerkezete
Miskolc, 2024. szeptember 6. Tűzoltó oltja a miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyászati központjának lángokban álló tetőszerkezetét 2024. szeptember 6-án – Fotó: MTI / Vajda János

Másolás

Vágólapra másolva

Kigyulladt a miskolctapolcai Barlangfürdő egyik épülete, a gyógyászati központ, közölte a katasztrófavédelem péntek este. A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy egy szabadidőközpont nyolcszáz négyzetméteres épületének tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. Az MTI tájékoztatása szerint éjjel sikerült megfékezni a lángokat, Rinyu Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője arról tájékoztatta a hírügynökséget, hogy késő este már a parázsló részek eltávolítása zajlott.

Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a helyi hivatásos tűzoltók kezdték meg öt járművel, emellett Kazincbarcikáról és Tiszaújvárosból is érkeztek tűzoltó egységek. Személyi sérülésről nem érkezett hír.

A katasztrófavédelem honlapja szerint a mintegy nyolcszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.

A fürdő melletti parkból a tűz elég félelmetes látványt nyújt, több helyi is töltött fel a Facebookra videót innen:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!