Volt olyan tippmixes, aki 15,5 milliót kaszált az olimpián

2024. augusztus 29. – 06:23

Másolás

Vágólapra másolva

Taroltak a foci-Eb és az olimpia alatt az itthoni legálisan működő szerencsejátékos cégek – írja a Hvg.hu. Magyarországon az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt., valamint a Garancsi Istvánhoz és Habony Árpádhoz köthető LVC Diamond Kft. oldalain fogadhatnak legálisan a szerencsejátékosok, a foci-Eb és olimpia alatt meg is ugrott a fogadók, a fogadások száma.

A lap megkereste a cégeket, a Szerencsejáték Zrt szerint a kiemelt sportesemények idején átlagosan 20-30 százalékkal nő náluk a fogadásra fordított összeg náluk, de most nyáron esetenként ennél is nagyobb mértékű volt az ugrás. Mindkét társaságnál főleg a csapatsportágakra és azokon belül is a magyarokra fogadtak a legtöbben. A legtöbb fogadást és a legnagyobb összegeket

  • a focitorna elődöntői és döntője,
  • a kézilabda és
  • a vízilabda vonzotta.

Hol kaszálták a legnagyobbat?

Volt olyan Tippmixpro-játékos, aki a Magyarország–Hollandia női kézilabda-mérkőzésre tippelt élőben arra, hogy a magyar csapat pontosan 4 gólos különbségű vereséget szenved, mindezt a maximális, 100 ezer forintos téttel. Tippje tökéletes lett, 10,00-s odds mellett 1 millió forintot nyert. Egy másik fogadó a csoportkört követően 100 ezer forintos tétet tett arra, hogy a svéd Nathalie Hagman lesz a torna gólkirálya, ez 575 ezer forintos nyereményt jelentett számára.

A taekwondóban aranyérmet nyerő Márton Vivianára 100,00-s odds mellett is többen fogadtak, volt, aki a 20 ezer forintos tétre 2 milliót nyert a Tippmixen. A Vegas.hu-nál Márton diadala hozta az olimpiai fogadások között a legnagyobb nyereményt, 7070 forinttal 707 ezret nyert valaki.

A legnagyobb fogadói sikert a Szerencsejátéknál az olimpián egy 5/7-es kombinációs tippsor hozta, összesen több mint 15,5 milliót kaszált egy tippmixelő,

aki hússzor is játékba küldte szelvényét, egyenként 420 forintos téttel – és végül hússzor 776 833 forintot nyert.

Mindkét cégnél kiemelkedett népszerűségben a 100 és a 200 méteres férfi pillangóúszás versenyszáma, itt az előbbiben Milák Kristóf aranyérmet, utóbbiban ezüstérmet nyert.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!