Lefejelte a rendőrt igazoltatásnál, két évet kapott

2024. augusztus 27. – 10:45

Másolás

Vágólapra másolva

Gyorsított eljárásban ítéltek el egy férfit, aki lefejelt egy intézkedő rendőrt Csongrád-Csanád vármegyében, derül ki egy ügyészségi közleményből. A rendőri intézkedés nem is ellene zajlott, hanem az ellen a nő ellen, aki az autót vezette, amiben ketten utaztak.

A nő nem állt meg egy stoptáblánál, ezért megállította őket egy rendőr, hogy megbírságolja a sofőrt. Ekkor derült ki, hogy a nőnek korábban már bevonták a jogosítványát, így nem is vezethetett volna. Ez már bűncselekménynek számít, ezért a rendőr be akarta vinni a nőt a kapitányságra.

Ekkor lépett elő az autó középkorú férfi utasa, aki meg akarta akadályozni, hogy a nőt bevigyék. Kiabálni kezdett, majd odament az egyik rendőrhöz, és lefejelte. Még ezután is fenyegette és szidalmazta a rendőröket. A nő később engedte, hogy a rendőrségre vigyék. Az esetről videó is készült, amelyet a rendőrautó kamerája vett fel.

A rendőrt lefejelő férfit a Makói Járásbíróság hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés kísérlete miatt ítélte el 2 év, végrehajtásában 4 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre és 450 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a férfit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!