Zavart volt, most elmeorvos vizsgálja a 19 éves mosonmagyaróvári késelőt

2024. augusztus 26. – 08:11

Másolás

Vágólapra másolva

Korábban zavartnak látták azt a 19 éves lányt, aki Mosonmagyaróváron több embert is megkéselt, elmeorvos vizsgálja a fiatal nőt – derült ki az RTL Híradóból.

A 24.hu értesülése szerint a lány nem tett vallomást gyanúsítotti kihallgatásán.

Az eset szombaton kora este történt. A fiatal lány nagymamájával és apjával élt együtt. Mindkettejüket több késszúrással, súlyosan megsebesítette. Majd elindult otthonról és egy 40 éves járókelőre támadt, aki könnyebben sérült. Ezután elment egy közeli dohányboltba. Az eladó anyja azt mondta az RTL-nek: a lány vett magának egy ásványvizet, de nem ment ki az üzletből, leült a hűtők elé. Ezért az eladó megkérte, hogy távozzon. Közben bejött egy férfi vásárló, a lány ezután húzta elő a kést, a vásárlót megszúrta, majd kifutott az üzletből, és egy másik trafikoshoz ment be. A másik dohányboltos kiszaladt az üzletből, rázárta a lányra az ajtót. A TEK emberei ott fogták el a 19 éves lányt.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta: két mentőhelikoptert riasztottak, több mentőautó érkezett a helyszínre. Egy nő és egy férfi súlyosan, két férfi könnyebben sérült, mindenkit kórházba szállítottak.

A tragédiáról kevés részletet lehet tudni, de úgy tűnik, a támadást elkövető lány augusztus 10-én eltűnt mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen volt, és a rendőrség kereste.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!