Feladta magát a rendőrségen a férfi, aki felgyújtotta élettársa házát Pilisvörösváron

2024. augusztus 23. – 10:03

Másolás

Vágólapra másolva

Feladta magát a rendőrségen az a 32 éves férfi, aki a gyanú szerint felgyújtotta élettársa házát Pilisvörösváron, írja a police.hu.

Kedd éjszaka négy ház égett le Pilisvörösváron, miután egy férfi benzint locsolt az élettársa házára, majd meggyújtotta. A házban volt a nő volt férje és két közös gyerekük is. A lángok elérték a tetőszerkezetet, majd több szomszédos épületre is átterjedtek, a tűzoltók órákig küzdöttek, mire sikerült eloltaniuk a lángokat. Senki nem sérült meg a tűzben. A TV2 Tények azt írta, hogy a gyújtogatás egy féltékenységi jelenetből indult ki, a férfi összeveszett az élettársával, és így akart bosszút állni rajta.

A tűz eloltása után a helyszínelés órákon át tartott, a nyomozók égésmaradványokat és benzines kannát is lefoglaltak. A nyomozók ezután elrendelték a férfi körözését. B. Richárd csütörtök este önként jelent meg a VIII. kerületi rendőrkapitányságon, de nem tett érdemi vallomást.

A férfit őrizetbe vették, ellene különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezik a férfi letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!