Óriás serpenyőben készült a lecsó a Csárdafesztiválon

2024. augusztus 20. – 13:39

Másolás

Vágólapra másolva

Száz kiló paprika, ötven kiló paradicsom és hagyma, huszonöt kiló császárhús és tizenöt kiló kolbász felhasználásával készült a lecsó a Csárdafesztiválon. Az itt gőzölgő klasszikus magyar étel ráadásul csak egy a tizenkét féle, különböző recept alapján készülő lecsóvariációból, amelyek közül választhatnak a látogatók.

Fotó: Szent István Nap
Fotó: Szent István Nap

„A lecsó számos magyar és kimondottan csárda étel alapja, alappillére. A császárhúsos, kolbászos verzió mellett személyes kedvencem a Füstölt szalonnás tökös lecsó is, amely főként zöldségekből áll, de mégis van benne egy kis szalonna” – mondta a Csárdafesztivál házigazdája, Kovács Lázár. (Szent István Nap)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!