80 ezret és mobilt lopott egy tolnai betörő, aztán kijózanodott és mindent visszavitt

2024. augusztus 7. – 10:30

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztatták azt a 29 éves férfit, aki közel 80 ezer forintot és egy mobiltelefont lopott el egy faddi boltból szombat este, majd másnap reggel, miután kijózanodott, visszavitte azokat az üzletbe, közölte a rendőrség a police.hu-n. Vasárnap reggel járókelők szóltak az üzlet egyik alkalmazottjának, hogy valaki a bolt előtti padon italokat, csipszeket és egyéb árukat rakott le. Nemsokára kiderült, hogy az ismeretlen betörő pénzt és mobiltelefont lopott el, az üzlet előtti padra pedig különböző termékeket rakosgatott ki.

A kiérkező tolnai rendőrök megvizsgálták a biztonsági kamera felvételeit: ezen egy helyi férfit láttak, amint ki-be járkál az üzletbe, italokat és más árukat visz ki és készít össze egy helyre. A különböző áruk mellett a felvételen egy pénzes zacskó is látszik, ebben 566 ezer forint volt, de itt már megszólalhatott a betörő lelkiismerete, ugyanis a zacskót először kivitte az üzletből, majd később visszarakta a helyére.

A 29 éves férfi vasárnap reggel, a rendőrség szemléje közben ment vissza a bolthoz, átadta a kasszából ellopott 80 ezer forintot és a mobilt. A férfi azzal magyarázta a történteket, hogy be volt rúgva. Mivel korábban egy zsarolásban is részt vett, végül letartóztatták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!