Jön a Sziget, jönnek a lezárások is

2024. augusztus 2. – 05:56

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök este nyolc órától lezárják a Budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a bevásárlóközpont parkolója között a Sziget fesztivál miatt, írja az MTI.

A forgalomkorlátozás a közösségi közlekedést is érinti, a 226-os autóbusz rövidített útvonalon, a Nyugati pályaudvar és Aquincum között közlekedik. Hétfőtől augusztus 13-ig naponta 13 órától hajnali 3 óráig lezárásra kell számítani a Budai alsó rakparton a Mozaik utca és a Margit híd között, illetve a fesztivál bejáratához közeli Mozaik utcában.

Ahogy minden évben, úgy idén is igaz, hogy a fesztivál ideje alatt érdemes a megszokottnál jóval erősebb forgalommal számolni mind a Szentendrei úton és környékén, mind az alsó rakpart érintett részén.

Augusztus 7–12. között rendezik idén a Sziget Fesztivált: a fellépők között a legnagyobb magyar név Azahriah, aki hosszú idő óta az első olyan itthoni fellépő, aki a headliner előtti sávban kapott helyet. A külföldi előadók közül Sam Smith, Stormzy, Aurora, a One Directionből ismert Louis Tomlison mellett fellép többek között Skrillex, Halsey és MØ is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!