Élettársán kívül más nőket is futtatott egy soproni férfi, aki a nők pénzét is elvette

2024. július 31. – 10:07

Másolás

Vágólapra másolva

Olyan súlyosan megverte élettársát egy 32 éves soproni férfi, miután a nő jelezte, hogy fel akar hagyni a prostitúcióval, hogy több csontja is eltört, a nő kórházi ellátást viszont csak napokkal később kapott, amikor fogva tartása után meg tudott szökni egy ausztriai lakásból, és édesanyja el tudta vinni egy orosházi kórházba. A Police.hu híre szerint az ügy még a fentiekkel indult, miután a kórház jelentette ezt a rendőrségnek. A nőt ezután védett házba helyezték, korábbi párját és futtatóját pedig elfogták egy soproni házban, ahol a férfi anyja lakott.

A nyomozók ezután arra is keresték a választ, hogy más nőket is prostitúciós tevékenységre kényszerített-e a férfi. A tanúvallomásokból, valamint a különböző informatikai eszközökön tárolt adatokból egyértelműen kimutatták, hogy a férfi további három nő futtatásában vett részt. Ők is mind a húszas éveik elején jártak.

Közülük kettő önként vállalta Magyarországon és külföldön is a szexuális szolgáltatásokat, amikhez a férfi keresett klienseket számukra. Különböző hazai és külföldi oldalakon hirdette meg őket. A vendégekkel is ő egyeztetett, és állapodott meg az árakban. A lányoktól keresetük nagy részét elvette.

A gyanú szerint a harmadik nőt folyamatosan kábítószerrel kínálta, és a tudatmódosító szer hatását kihasználva vette rá arra, hogy Bécsben különböző partnerekkel szexuális tevékenységet végezzen. A lány vonzalmát kihasználva és függőségi viszonyt kialakítva irányította a fiatal nőt. Ha ellenállt, volt, hogy megfenyegette és meg is ütötte. Tőle az egész keresetét elvette.

Bizonyíték van arra is, hogy a férfi a négy nőn kívül más lányokat is igyekezett beszervezni illegális üzletébe, de nem mindig járt sikerrel. Ismerősein, illetve szexuális szolgáltatást hirdető oldalakon keresztül vette fel a kapcsolatot kiszemelt áldozataival, akiknek igyekezett a bizalmába férkőzni, majd kihasználni őket. A sértettektől közel egy év alatt több millió forintot vett el. A megszerzett pénzből általában kábítószert vásárolt, illetve teljes mértékben felélte azt, legális jövedelemmel ugyanis nem rendelkezett.

A KR NNI fehérvári nyomozói a 32 éves férfit több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunkával, üzletszerű kerítéssel, súlyos testi sértéssel, valamint kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. A rendőrség a nyomozást a napokban zárta le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!