Ideges, izzadt, kiabáló emberek: szombaton lerobbant a Szegedre tartó IC mozdonya Nyársapátnál

2024. július 27. – 19:24

Ideges, izzadt, kiabáló emberek: szombaton lerobbant a Szegedre tartó IC mozdonya Nyársapátnál
Fotó: Olvasónk

Másolás

Vágólapra másolva

Elromlott a szombaton a Nyugati pályaudvarról Szegedre 16:50-kor elindult Napfény InterCity (IC 726) mozdonya Cegléd és Nyársapát között.

„Most nagy a káosz Nyársapaton”, és a szembe jövő Szeged-Budapest IC sem tud továbbmenni – írta a Telex egyik olvasója. „Mindkét vonat áll, sok az ideges, izzadt ordibáló ember, főleg, akik Ferihegyre vagy Debrecenbe utaznak tovább” – olvasható a levélben.

A Mávinform Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a Budapestről Szegedre induló IC meghibásodott mozdonya helyett a Szegedről Budapestre tartó Napfény IC (IC 723) vonat mozdonyát küldik, ami a meghibásodott mozdony szerelvényét behúzza Nyársapát állomásra.

Ez a vonat már nem megy tovább Nyársapátról Szegedre. Az utasai a Nyugati pályaudvarról Szegedre 17:50-kor elindult Napfény InterCity (IC 736)P vonattal utaznak tovább, írják.

Olvasónk este 7 órakor azt írta: „előreláthatólag nem tudunk elmenni a Nyugatiig”. Ceglédig megy a Pestre tartó IC, és ott majd várni kell. Legalábbis most ennyit tudnak.

Ezt erősítette meg a Mávinform Facebook-oldalán megjelent frissítés, ami szerint „a Szegedről Budapestre tartó Napfény IC (IC 723) vonat csak Ceglédig közlekedik. Utasai a Szegedről a Nyugati pályaudvarra 17:44-kor elindult Napfény IC vonattal utazhatnak tovább a fővárosba.”

A Nyugati pályaudvarról Szegedre 19:50-kor induló Napfény InterCity (IC 718) Ceglédtől közlekedik. Utasai a Nyugati pályaudvarról Ceglédre 20 órakor induló Z50-es (2838) vonattal utazhatnak, Cegléden át kell szállni a szegedi IC-re.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!