Tíz kilométeres a dugó volt az M5-ösön, az M7-esen erős a forgalom

2024. július 27. – 11:23

Másolás

Vágólapra másolva

Az M5-ös autópályán, Röszke felé, Inárcs térségében egy műszaki hibás kocsi akadályozza a forgalmat. A 31-es kilométernél sávlezárásra kell számítani. A forgalom közel 10 kilométeren az M0-s autóút csomópontjáig torlódik – írja az Útinform. A többi autópályán sem volt sokkal jobb a helyzet szombat délelőtt 11 óra után nem sokkal:

  • Az M0-s autóúton a déli szektorban az Annahegyi pihenőnél korábban egy autószállító tréler szenvedett balesetet, emiatt az M1-es autópálya felé lezárták a belső sávot. A 6-os kilométernél a torlódás több mint 3 kilométeres.
  • Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, a Martonvásár csomópontnál baleset volt. A 30-as kilométernél a résztvevő járművek a forgalmat már nem akadályozzák, de a torlódás továbbra is 5 kilométeres.
  • Az M1-es autópályán, Budapest felé, Tatabánya térségében aszfaltozás miatt van sávlezárás. A 66-os km-től, a 85-ös km-nél lévő Komárom/Kisbér csomópontig lassul, szakaszosan torlódik a forgalom.

Az utakkal kapcsolatos friss híreket az Útinform oldalát, a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkat pedig a rendőrség oldalán találnak.





Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!