Új videó került elő Novozánszki Fanni gyilkosáról

2024. július 25. – 20:45

Másolás

Vágólapra másolva

Új videófelvételt hozott nyilvánosságra a rendőrség, amelyen Novozánszki Fanni gyilkosa látható. A térfigyelő kamera felvétele a férfi siófoki lakásának parkolójában készült. A felvételen a rendőrség szerint látható, ahogy a férfi beáll a kocsijával, kiszáll, belenéz a kamerába, a csomagtartóhoz megy, majdnem kinyitja azt, majd kis hezitálás után bemegy a házba (a videón 36:32-nél):

Gál Sándor, a gyilkossági ügyet vezető nyomozó az RTL Híradójának azt mondta, a rendőrség feltételezései szerint a kocsi csomagtartójában ott volt a Való Világ szereplőjének holtteste. A férfi a felvételek szerint később visszatér az autójához és arrébb áll, ahol nem látják a kamerák. A nyomozó szerint a felvétel, amelyet a Budapesti Zsaruk podcast adásában hoztak először nyilvánosságra, hozzásegített ahhoz, hogy a férfit elítéljék Novozánszki Fanni meggyilkolásáért.

Novozánszki Fanni – Fotó: RTL Klub
Novozánszki Fanni – Fotó: RTL Klub

Novozánszki Fanni 2017 november 22-én tűnt el, nem sokkal eltűnése után már gyilkosság miatt nyomoztak a rendőrök. A férfi, akit elítéltek, más térfigyelő kamerák felvételein is szerepel, ahol Fanni testét viszi. A holttestet sosem találták meg, Gál Sándor szerint azt a gyilkos valószínűleg a Dunába dobta. A férfit holttest hiányában is elítélték gyilkosságért, életfogytig tartó büntetést kapott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!