Horrordíszletre emlékeztet a ceglédi kórház egyik fürdője, de a kórház szerint már dolgoznak rajta

2024. július 23. – 15:29

Másolás

Vágólapra másolva

A Fűrész horrorsorozat egyik díszletének is beillene az olvasónk által küldött képek alapján a Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet szülész-nőgyógyászatának osztályos fürdője. A képek tanúsága szerint az osztály zuhanyzója fölött hatalmas lyuk tátong vagy tátongott a plafonban.

Fotó: olvasónk
Fotó: olvasónk

A képek kapcsán megkérdeztük a kórházat, hogy miért szakadt be a mennyezet a fürdőben, és mikor, használják-e a zuhanyzót betegek, és tervezik-e a fürdő felújítását. A kórház vezetésétől azt a választ kaptuk, hogy a „kérdéses vizesblokkot április 30-óta nem használhatják a betegeink, tájékoztató és figyelmeztető táblát helyeztünk ki ezzel kapcsolatban. A betegek tisztálkodását jelenleg másik fürdőhelyiségek látják el.

A kórház azt is közölte, hogy a kérdéses fürdőszoba kivitelezési munkálatait július 9-én megkezdték, a kórház közlése szerint ezen a héten el is készülhet.

A kórház válasza szerint a Belügyminisztérium valamivel több mint 274,5 millió forintot biztosított a főépület meglévő vizesblokkjainak a felújítására és vizesblokkokkal rendelkező kórtermek kialakítására.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!