Pofon ütötte a Pesti Srácok egyik újságírója Puzsér Róbertet, súlyos testi sértés miatt nyomoz a rendőrség

2024. július 20. – 11:46

Másolás

Vágólapra másolva

Évek óta tartó oda-vissza üzengetés után péntek délután tettlegességig fajult Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok egyik újságírójának konfliktusa. A pofon előzménye az volt, hogy Puzsér Róbert a Facebook-oldalán egy posztban azt kérte Ábrahám Róberttől, hogy „ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül!”.

Puzsér az általa „szatirikus gúnyiratnak” minősített írásban úgy írt magukról, mintha szexuális viszonyuk lett volna, és most a nyilvánosság előtt szakítana a Pesti Srácok újságírójával.

Ez a bejegyzés azonban kiverte a biztosítékot Ábrahám Róbertnél, aki éjszaka arról posztolt a Facebookon, hogy igaz a hír, kezet emelt Puzsér Róbertre. „Sokáig, évekig toleráltam a drogos Puzsér hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait, és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült. (…) Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta.”

Puzsér Róbertet telefonon értük el, hogy megtudjuk, mi történt pontosan. Azt mondta, hogy a főnöke elmondása szerint Ábrahám Róbert péntek délután a Spirit FM stúdiójához hajtott, ahol beszélni akart a programigazgatóval, majd miután közölték vele, hogy szabadságon van, azt követelte, hogy Puzsért azonnal bocsássák el a rádiótól, mert az, amit a Facebookon leírt, a csatornának nem férhet bele. Puzsér azt állítja, hogy Ábrahám Róbert ezután hívta fel őt telefonon, és kért tőle találkozót.

Mint mondta, a Tűzoltó utcában találkoztak, ahol állítása szerint a Pesti Srácok újságírója a forgalommal szemben parkolt be az egyirányú utcába, majd azt kérte Puzsértól, hogy üljön be a fekete Mercedesébe. „Természetesen nem szálltam be, ezért sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott.”

Elmondása szerint az ütést nem viszonozta, hanem amikor Ábrahám végül elengedte a karját, otthagyta a Pesti Srácok újságíróját. Ezután elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, „mert különben mi lenne a biztosíték arra, hogy legközelebb nem történik ilyen incidens”. Ábrahám Róbertet ezután kihallgatták, ahogy az olvasható is a posztjában.

Puzsér Róbert szerint Ábrahám nagyjából havonta jelentet meg róla becsmérlő hangú cikket, „én pedig most visszaszóltam egy szatirikus gúnyirat formájában, amit mindenki értett, csak ő nem. Nyilvánvaló, hogy senki nem gondolja rajta kívül, hogy ez komoly lenne. Csakhogy az a putri törvénye, hogy akit lebuziznak, annak ezért ököllel kell elégtételt vennie.” Puzsér a Telexnek elmondta, gondolkodik azon, hogy a rendőrségi eljárás lezárta után távoltartási végzést kérjen Ábrahám Róbert ellen a bíróságtól.

Puzsér Róberttől azt is megkérdeztük, hogy igaz-e, amit Ábrahám Róbert ír, miszerint a konfliktus „közben a kis spanja elbújt egy kapu mögé és onnan kamerázott”, azaz van-e felvétele az esetről. Puzsér azonban azt válaszolta: „Nem készült videófelvétel az esetről. Ábrahám Róbert hazudik.”

A Telex megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, indul-e eljárás az ügyben, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés: A rendőrség arról tájékoztatta a Telexet, hogy „az Ön által említett esettel kapcsolatban a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság folytat nyomozást, melynek során egy férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként”.





Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!