Tört-zúzott, lopott autót vezetett árokba, kerítést és fűkaszát vert szét a rimóci tomboló

2024. július 16. – 14:58

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn fogták el és állították elő a szécsényi rendőrök azt a nógrádi férfit, aki fél évig garázdálkotott, lopott és rongált Rimócon – írja a Police.hu.

A 23 éves rimóci férfi ámokfutása még januárban kezdődött. Ekkor egy családi ház ajtaját feszítette fel, egy mosógépet és egy centrifugát, kísérőnek pedig egy pálinkát és hat poharat is ellopott.

A nógrádi férfi egy áprilisi estén tűnt fel újra, letörte egy szelektív kuka fedelét, majd olyan erővel rugdosta meg egy ház kerítését, hogy a hegesztésgnél szétesett, a betonlábazatból két tartóoszlop is kiszakadt. A férfi ezzel a két akciójával összesen 160 ezer forintos kárt okozott.

Két nappal később egy rimóci ház fészeréből lopott el egy közel ötvenezer forint értékű fűkaszát, amivel elmondása szerint maszekolni akart. Miután a fűkasza nem indult el, darabokra törte.

Egy hónap elteltével, május végén egy közeli városban megrendezett bálba szeretett volna eljutni, buszozni viszont nem akart, inkább ellopta egy falubeli ismerősének a kocsiját. Már a kiállásnál gondjai adódtak, végighúzta a másik ott parkoló kocsi oldalát, majd az utcára érve a lakóházzal szemközti árokba hajtott. A férfi kikászálódott az autóból, elszaladt, majd beugrott egy másik nyitott autóba, amiben még a slusszkulcs is benne volt, a kocsit viszont nem tudta beindítani.

Szintén egy hónappal később, júniusban még levágott és ellopott egy fűtőcsövet egy falubeli házról, ezzel közel ötvenezerrel kopasztotta meg az ottlakókat.

A szécsényi rendőrök végül július 15-én vették őrizetbe a férfit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!