Dulakodás után kilökte barátnőjét a tizedik emeletről egy 33 éves férfi Győrben

2024. július 2. – 07:34

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emeltek egy 33 éves férfi ellen, aki a tizedik emeletről kilökte barátnőjét – írja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében.

A vádirati szerint a 33 éves férfi 2023 januárjában a barátnőjével és anyjával költözött egy anyja által bérelt tizedik emeleti győri panellakásba. Időközben odaköltözött még az anya unokája is a családjával, így a lakásban hatan éltek.

A férfi és barátnője viszonya 2023 márciusára megromlott, a férfinak lett egy új kapcsolata is, emiatt sokszor veszekedtek a nővel.

Egyik reggel a férfi és a vele egy lakásban lakó barátnője ismét összevesztek, dulakodtak, a férfi kijött a szobájukból. A nő sírni kezdett, kinyitotta az ablakot, amit az egyik otthon lévő családtag észrevett, és szólt a férfinek.

A férfi visszament a szobába, üvölteni kezdett a nővel, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A nő megpróbált visszamászni, de ez nem sikerült neki, és a tizedik emeletről lezuhant. A nő a helyszínen meghalt.

A büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség emberölés miatt emelt vádat. Ha a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást kaphat. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!