Kigyulladt vonatkocsi, dugó az M7-esen – nem könnyű a Balatonról Budapestre jutni

2024. június 30. – 17:43

Másolás

Vágólapra másolva

Sok türelemre van szüksége azoknak, akik a kánikula miatt a Balatonnál nyaraltak a hétvégén, és vasárnap szeretnének visszajutni a fővárosba. Délután Szepezdfürdőnél kigyulladt a Tapolcáról Balatonfüredre tartó személyvonat egyik kocsija, ezért estig a Balaton északi partján 20-40, esetenként 40-70 perces késésekkel indulnak a vonatok – írja honlapján a MÁV. Mindeközben az Útinform tájékoztatása szerint az M7-es autópályán megindult a forgalom Budapest irányába, Lepsénytől Szabadbattyánig torlódik a forgalom.

Egy Révfülöpről 15:28-kor tovább induló személyvonat kocsija gyulladt ki, a mozdonyvezető eloltotta a lángokat, senki nem sérült meg. Egy ideig pótlóbuszok szállították az utasokat, de 16:20 körül már megindult a vonatforgalom.

Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán baleset történt. A 39-es kilométernél a Fácános pihenőhely után egy sávon, araszolva lehet haladni. Baleset miatt teljes az útzár az M5-ös autópálya fővárosi bevezetőjénél: két személyautó és egy zöldséget szállító teherautó hajtott egymásba. A 26-os főúton, Putnok és Dubicsány között két autó frontálisan ütközött. A 37-es kilométernél a forgalmat megállították.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!